Leiden

Full-time

Monteur bedrijfswagens

Samen met HuurMaat beschikt Riool.nl over een eigen, uitgebreid wagenpark. Hiermee worden al onze werkzaamheden binnen de Barthen Groep uitgevoerd. Op onze vestiging in Leiden hebben wij een modern en goed ingerichte werkplaats waar onze eigen technische dienst onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan voertuigen en materieel.

En daar hebben we een mooie plek voor een zelfstandige en allround monteur bedrijfswagens. Je bent bekend met alle merken en modellen voertuigen. Van klein tot groot. Je kent ze of bent bereid om verder te leren. Onze voertuigen zijn heel divers en vaak met allerlei hulpstukken. Zeker de moeite waard!

Competenties

  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een hands-on mentaliteit. Techniek is jouw passie!
  • Flexibele werkinstelling en proactieve werkhouding
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent trots op het werk dat je levert!

Kennis en opleiding

  • Je hebt bij voorkeur je opleiding afgerond voor 1e (bedrijfswagen-)monteur of MBO Autotechnicus / Motorvoertuigen op minimaal niveau 2
  • Kennis en affiniteit met hydrauliek, dieselmotoren en huidige auto-elektronica
  • Kennis en ervaring met mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch en motorisch aangedreven machines is een pré

Dit bieden wij je

  • Een dynamische en uitdagende werkomgeving in een leuk team
  • Een salaris prima passend bij jouw kennis en ervaring en concurrerende arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenregeling
  • Je krijgt de ruimte om je kennis verder te ontwikkelen

Riool.nl

Riool.nl is de allround rioolspecialist voor particulieren, bedrijven en de overheid. Het complete pakket van riooltechnieken wordt door ons aangeboden. Van ontstoppen tot camera-inspecties en van rioolrenovatie tot complete vernieuwing van rioolstelsels.

Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en vakkundige medewerkers zijn we bij Riool.nl dagelijks druk in de weer om het rioolstelsel optimaal te laten functioneren.

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van het complete rioolsysteem. Dat doen we al vele tientallen jaren voor particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven en gemeenten in de Randstad. Van Amsterdam tot Den Haag en Rotterdam.

Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact op met Cor van der Plas, 06 – 520 360 76. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.riool.nl

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 7
2316 JX  Leiden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Riool.nl geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in riooltechniek. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!