Leiden

Full-time

Ambitieuze allround administrateur

Binnen de Barthen Groep zijn we operationeel in de gehele Randstad met een tweetal bedrijfsonderdelen, HuurMaat en Riool.nl. Binnen de groep werken de bedrijven nauw samen in een plezierige en dynamische werkomgeving. 

HuurMaat is een snelgroeiende professionele verhuurorganisatie met een breed assortiment materieel voor zowel bedrijven als particulieren. HuurMaat verhuurt vanuit een van haar acht vestigingen een ruime keuze aan hoogwerkers, steigers, gereedschappen en machines.

Riool.nl is al ruim 60 jaar de allround rioolspecialist voor particulieren, corporaties, bedrijven en de overheid. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, inspecteren, reinigen en repareren van riolering.

Binnen de Barthen Groep wordt de administratie verzorgd door een klein en leuk team. Binnen dit team zijn we hard op zoek naar een nieuwe betrokken medewerker die ons komt versterken. Ben jij ons nieuwe teamlid? In beginsel zal de nadruk van je werkzaamheden liggen op ons bedrijfsonderdeel HuurMaat.

Functieomschrijving

Als administrateur ben je binnen onze organisatie mede verantwoordelijk voor het

bijhouden van de dagboeken, het voorbereiden van betalingen, en alle verder dagelijks voorkomende administratieve zaken.

Tot je taken behoort nadrukkelijk ook het assisteren bij het maken van analyses en maandelijkse financiële-,  en managementrapportages. Tevens assisteer je waar nodig de debiteurenadministratie met de uitgaande facturatie en het aanmanen van onze debiteuren zowel schriftelijk al telefonisch.          

Al naar gelang van kennis en ervaring zal het takenpakket kunnen worden aangepast en/of worden uitgebreid.

In onze organisatie zijn doorgroeimogelijkheden en wij zijn daarom op zoek naar een kandidaat met ambitie.

Competenties

Onze fulltime kandidaat beschikt bij voorkeur over het volgende profiel:

 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken.
 • Accuraat, flexibel, stressbestendig en goede communicatieve vaardigheden.
 • Gedegen beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Pro-actieve werkhouding en een sterk cijfermatig inzicht.
 • Je ziet kansen om processen en rapportages verder te verbeteren en wil je daarvoor inzetten
 • Je bent in staat probleemoplossend te werken met de filialen van Huurmaat

Kennis en opleiding

 • Afgeronde administratieve opleiding op MBO/HBO-niveau.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Excel, Word, Workbase en bij voorkeur PowerBi
 • Ervaring met het financiële pakket Account View is een pré

Dit bieden wij je

 • Afwisselend werk
 • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
 • Opleiding – en doorgroei mogelijkheden
 • Ons streven is een vast dienstverband

Riool.nl

Riool.nl is de allround rioolspecialist voor particulieren, bedrijven en de overheid. Het complete pakket van riooltechnieken wordt door ons aangeboden. Van ontstoppen tot camera-inspecties en van rioolrenovatie tot complete vernieuwing van rioolstelsels.

Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur en vakkundige medewerkers zijn we bij Riool.nl dagelijks druk in de weer om het rioolstelsel optimaal te laten functioneren.

We zijn gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van het complete rioolsysteem. Dat doen we al vele tientallen jaren voor particulieren, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, bedrijven en gemeenten in de Randstad. Van Amsterdam tot Den Haag en Rotterdam.

Heb je vragen over deze vacature of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact op met Cor van der Plas, 06 – 520 360 76. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.riool.nl

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Hoofdkantoor

Hallenweg 7
2316 JX  Leiden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Riool.nl geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in riooltechniek. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!